Produsele nu contin parafina. Acest lucru permite restaurarea usoara a parchetului: nu este nevoie de raschetare mecanica. In cazul unei renovari periodice este suficient sa se spele parchetul cu PROTEKTOR COMPLET si apoi trebuie slefuit inainte de lacuire cu smirghel fin.

Protektor Concentrat

 

Mijloc de curatare care trebuie adaugat in apa in timpul spalarii zilnice a podelei. Datorita continutului de rasini, spre deosebire de alte mijloace, creaza un strat suplimentar de protectie pe suprafata parchetului.

Ambalaj: 1 l

Protektor Shine

 

Mijloc de ingrijire pentru conservarea periodica a parchetului Barlinek. Contine rasini acrilice datorita carora readuce parchetului stralucirea de demult.

Atentie: inainte de folosirea Protektor Shine parchetul trebuie spalat cu Protektor Complet pentru a indeparta resturile invelisului anterior si mizeria.

Ambalaj: 1 l

Protektor Complet

 

Mijloc de curatare profesional; preparat pentru degresare si curatarea exacta a suprafetei parchetului Barlinek. Este un detergent alcalin care inlatura eficient murdaria (petele dificile si invelisurile vechi ale diferitelor paste folosite). Ideal pentru utilizare inainte de slefuirea si lacuirea parchetului precum si inainte de improspatarea cu ajutorul lui Protektor Shine.

Ambalaj: 1 l

Afla mai multe despre noi

Te asteptam la unul din sediile noastre pentru a-ti prezenta oferta noastra completa de produse si servicii. Ne poti contacta telefonic sau prin email si iti raspundem la orice intrebari.

Sediu si magazin

Str. Dealul de Jos nr. 4
Cod poştal 500080
Telefon / Fax: +40 268 418 433
Telefon: +40 268 472 827

Showroom

Str. De Mijloc nr. 30
Cod poştal 500063
Telefon / Fax: +40 268 470 789