Rasini

021 Euroblock Reno

Primer bicomponent pe baza de rasina epoxidica

Nu contine apa. Nu contine solvent. Fara limita de umiditate

Rasina epoxidica bicomponenta pentru realizarea barierei de vapori fara limita de umiditate la sapele de ciment si pentru beton. Se poate folosi si la consolidarea suprafetelor suport friabile, ca punte de legatura sau aderenta pentru acoperirea resturilor de adeziv pe baza de apa, producerea mortarelor de fixare si reparatii pe baza epoxidica, avand o putere de penetrare foarte ridicata . La aplicarea sapelor autonivelante peste rasina, este necesara o agregare cu nisip de quarz ( Quarz 846 ) granulatie 0,4-1,0 mm dupa al doilea strat de rasina, cu un consum de nisip de 2-2,5 kg/mp. Ca alternativa ,se poate folosi 071 Europrimer Fibre. Timp de lucru dupa amestecare ( A+ B ) , 40 de minute.

Cod de toxicitate – GISCODE RE 1

Ambalaj: 10 kg (comp. A + B)
Consum: 300 – 500 gr./mp pe strat
Mod de aplicare: rola sau racleta de cauciuc

025 Europblock Deep

Primer bicomponent pe baza de rasina epoxidica pentru penetrare

Bariera de vapori pana la 3,5 % CM. Nu contine apa

Pentru consolidarea suprafetelor suport instabile sau friabile, ca punte de legatura la turnarea sapelor de egalizare si lipirii cu adeziv pe suprafete absorbante. La aplicarea sapelor autonivelante peste rasina, este necesara o agregare cu nisip de quarz ( Quarz 846 ) granulatie 0,4 – 1,0 mm dupa al doilea strat de rasina, cu un consum de nisip de 2-2,5 gk/mp. Ca alternativa, se poate folosi 071 Europrimer Fibre. Pentru consolidarea suprafetei suport la incalzirea in pardoseala, in combinatie cu nisip de quarz la producerea mortarelor de fixare si reparatii pe baza epoxidica. Ca bariera de vapori pana la 3,5% CM la pardoselile neincalzite. Timp de lucru dupa amestecare (A+B), 30 minute.

Cod de toxicitate – GISCODE RE 1

Ambalaj: 10 kg (comp. A + B)
Consum: 250 – 400 gr./mp. pe strat
Mod de aplicare: rola sau racleta de cauciuc

028 Euroblock Rapid

Primer rapid bicomponent pe baza de rasina epoxidica

Nu contine apa. Nu contine solvent. Fara limita de umiditate. Cu intarire rapida

Rasina epoxidica bicomponenta pentru realizarea barierei de vapori cu umiditate reziduala fara limita, la sapele din ciment si pentru beton. Se poate folosi la consolidarea suprafetelor suport friabile, pe suprafete absorbante, pe suprafete din bitum, placi ceramice si O.S.B. Ca punte de legatura pentru acoperirea resturilor de adezivi vechi. La aplicarea sapelor autonivelante, este necesara agregarea cu nisip de quarz ( Quarz 846 ) 0,4 – 1,0 mm dupa al doilea strat de rasina. Ca alternative se poate folosi 071 Europrimer Fibre. Timp de lucru dupa amestecare ( A+ B) – 40 minute.

Cod de toxicitate – GISCODE RE 1

Ambalaj: 5 kg (comp. A + B)
Consum: 300 – 500 gr./mp pe strat
Mod de aplicare: rola sau racleta de cauciuc

042 Euroblock Turbo

Bariera de vapori pe baza de poliuretan

Bariera de vapori pana la 4 % CM. Nu contine apa

Grund pe baza de poliuretan monocomponent, cu intarire rapida, pentru realizarea barierei de vapori la sapele din ciment si beton cu o umiditate reziduala de pana la 4% CM. Pentru consolidarea suprafetelor suport friabile si pentru lipirea directa cu adezivi de reactie, fara agregare cu nisip.

Cod de toxicitate – GISCODE RU 1; EMICODE EC 1R.

Ambalaj: 5,5 kg; 11 kg
Consum: 100 – 150 gr./mp. pe strat
Mod de aplicare: racleta de cauciuc

046 Europrimer Parquet

Amorsa speciala

Amorsa in dispersie pe baza de apa pentru adezivi bicomponenti cu reglarea capacitatii de absorbtie si legarea prafului rezidual pe suprafete absorbante. Timpul de uscare in functie de adezivul folosit si capacitatea de absorbtie a suprafetei suport.

A nu se aplica sub adezivi monocomponenti si sub sape autonivelante.

Cod de toxicitate – GISCODE D 1

Ambalaj: 10 kg
Mod de aplicare: rola, perie, pulverizare

Afla mai multe despre noi

Te asteptam la unul din sediile noastre pentru a-ti prezenta oferta noastra completa de produse si servicii. Ne poti contacta telefonic sau prin email si iti raspundem la orice intrebari.

Sediu si magazin

Str. Dealul de Jos nr. 4
Cod poştal 500080
Telefon / Fax: +40 268 418 433
Telefon: +40 268 472 827

Showroom

Str. De Mijloc nr. 30
Cod poştal 500063
Telefon / Fax: +40 268 470 789