STEJAR DIAMOND

Parchetul Diamond se distinge prin coloritul uniform al lemnului. Numarul mic de noduri ce se regasesc pe aceste placi aduc un farmec oricarui interior.

Finisaj: lac semimat, caneluri V

STEJAR RUBIN

Parchetul Rubin este caracterizat de un tipar al varietatii de culori. Decoloratiile minore si nodurile de apar pe aceste placi scot in evidenta puritatea lemnului natural.

Finisaj: lac semimat, caneluri V; este disponibil si in varianta uleiata.

STEJAR AMBER

Parchetul Amber este esenta caracteristicilor naturale ale lemnului. Desenul expresiv al lemnului si contrastul coloritului in vecinatatea nodurilor, da parchetului un aspect original.

Finisaj: lac semimat, caneluri V

STEJAR RUBELLIT

Un parchet cu o culoare rosie-maronie cu o textura fina si un model cu granulatii, ideal pentru spatii moderne si luminate.

Finisaj: lac mat, caneluri V

STEJAR BERYL

Stejarul Beryl este sugestia pentru cunoscatorii parchetului invechit. O placa cu o culoare rosie-maronie si granulatii foarte evidente obtinute prin procesul de periere.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

STEJAT TOPAZ

Stejarul Topaz reprezinta noua fata a parchetului natural din stejar. Caracteristica este culoarea sa maronie si granulatiile inchise la culoare.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

STEJAR CORAL

O tehnica speciala de invechire si baituire a dat acestui stejar o textura si o culoare complet noua. Stejarul Coral este un parchet cu un colorit miere roscat. Fibre regulare si subtiri care impodobesc putinele noduri mici.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

STEJAR PEARL

Stejarul Pearl este perla colectiei. Un parchet invechit cu o coloratie neobisnuita. Are un model interesant si textura a suprafetei. Cu siguranta este o inspiratie pentru cei care cauta solutii originale.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

STEJAR ONYX

Un parchet negru frumos. I s-a dat un plus de puritate datorita granulatiilor obtinute in urma procesului de periere. O propunere excelenta pentru interioare exotice si moderne.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

STEJAR BIRMIT

Frumusetea granulatiilor specifice stejarului. Textura granulatiilor este neteda la atingere. Numeroase noduri si diferente de culoare. Avantajul este ca este foarte natural.

Finisaj – periat, caneluri V, lac mat

Afla mai multe despre noi

Te asteptam la unul din sediile noastre pentru a-ti prezenta oferta noastra completa de produse si servicii. Ne poti contacta telefonic sau prin email si iti raspundem la orice intrebari.

Sediu si magazin

Str. Dealul de Jos nr. 4
Cod poştal 500080
Telefon / Fax: +40 268 418 433
Telefon: +40 268 472 827

Showroom

Str. De Mijloc nr. 30
Cod poştal 500063
Telefon / Fax: +40 268 470 789