Instructiuni de montare in sistem „flotant”

Asamblare de podeaua si exploatarea trebuie sa fie realizate la umiditate mediului inconjurator intre 45-60% si temperatura de la +18 ÷ 24°С. Umiditatea aerului trebuie sa fie pentru substratul: din beton 2%, din lemn 8%, din anhidrit 0,5%. Conform finisajului suprafetei de scandura pentru a curata si intretine stratul se vor folosi mijloace de curatire-intretinere destinate lemnului.

Lipirea scandurii la substrat:

  1. Trebuie ca adezivul sa fie pus pe cel putin 60% din suprafata scandurii
  2. Trebuie ca substratul fie conform conditiilor de rezistenta cum urmeaza:
    • - rezistenta la rupere minimum 1 Mpa;
    • - rezistenta la comprimarea minimum 25 Mpa.

Se admite pentru lipirea numai adezive avand un component sau de tip sintetic care sunt recomandate de catre producatori pentru lipirea podelelor vopsite la uzina, si care pot fi folosite pe incalzirea prin pardoseala.

FOLOSIREA ADEZIVELOR DE TIP DISPERSIV ESTE OPRITA !

Montajul scandurii pe incalzirea prin pardoseala: Independent de sistem de incalzire este o conditie pentru a asambla scandurile pe incalzirea si care va fi un proces-verbal intocmit si semnat de catre echipa calificata de montaj si care va cuprinde perioada de 21-zile de temperare a pardoselei de incalzire. Daca montajul nu are loc imediat atunci trebuie sa incalzire fie pusa din nou cateva zile inaintea montajului la 21°C si la aceasta temperatura scandura trebuie sa fie asamblata. Atentie: Garantia nu se aplica la scaindura avand defecte din cauza uscarii prea mare / incalzirii prea mare de podeaua care este rezultatul temperaturii mai ridicata decit cea acceptata.

Renovarea si regenerarea: Scandura este finisata la uzina cu: vopsea UV sau ulei UV.

Va recomandam sa utilizati pentru renovarea si regenerarea scandurii lacuite vopsele de tip poliuretan, conform instructiunii producatorului de vopsea, dupa matuirea prealabila, degresarea substratului si proba lacuirii in loc care nu este foarte vizibil.

Atentie: Lucrarile trebuie sa fie axecutate de catre profesionisti. Exploatarea intensiva a podelei va avea loc dupa circa 7 zile. Pentru a pune vopsele se foloseste instrumente pentru produsele din poliuretan.

Afla mai multe despre noi

Te asteptam la unul din sediile noastre pentru a-ti prezenta oferta noastra completa de produse si servicii. Ne poti contacta telefonic sau prin email si iti raspundem la orice intrebari.

Sediu si magazin

Str. Dealul de Jos nr. 4
Cod poştal 500080
Telefon / Fax: +40 268 418 433
Telefon: +40 268 472 827

Showroom

Str. De Mijloc nr. 30
Cod poştal 500063
Telefon / Fax: +40 268 470 789